Jr. Customer Experience Manager

 • Customer Success
 • Den Haag, Nederland

Jr. Customer Experience Manager

Functieomschrijving

Op een verborgen hotspot in Den Haag, vind je onze echte happy place in het kantoor van Q42. Hier komen de developers via de glijbaan naar beneden en vliegen de ping-pongballen om je oren. Hier verzorgt Trudy iedere dag uitgebreid onze lunch en proosten wij op het weekend in het old-school bruine mini-café. Dit is ook de plek waar het LessonUp team werkt aan hun missie om de toekomst van het onderwijs te verbeteren. Met het huidige beeld van stakingen, ongeïnspireerde studenten en overspannen docenten met chronisch tijdtekort, weten wij namelijk dat dit broodnodig is.  


De beste educatieve content, wereldwijd beschikbaar, voor iedereen. Help jij ons om deze missie realiteit te maken? 

Wat jij voor ons kunt doen

LessonUp is hard aan het groeien - daar worden wij natuurlijk super blij van! Wel willen wij er ondanks deze groei altijd voor zorgen dat onze gebruikers niks te kort komen. In ons geval zijn deze gebruikers 60.000 docenten in Nederland. Best veel, right? En die hebben nog weleens een vraag, die docenten. En dan willen wij ze natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk helpen. Dit is waar jij om de hoek komt kijken. Je bent iemand die graag mensen helpt, maar dan wel met een commerciële insteek "on the side". Je verzint oplossingen voor de langere termijn en kunt hierover goed schakelen met ons team. Oftewel, je bent onze ideale persoon voor het vervullen van deze rol, waarin jij niet alleen impact kunt maken, maar ook keihard kunt gaan meegroeien. 

Vereisten

Jouw dagelijkse kost

💪Het succes van de docenten = jouw succes. Customer Satisfaction, Net Promoter Score - of noem nog eens wat manieren om te kunnen meten hoe top jouw hulp is. Jij zorgt dat al deze KPI's door het dak gaan. De docenten staan voor jou namelijk op nummer 1. En jij straks ook bij hen. :)

  💸 Commercieel, dat ben je dus ook. Soms is een vraag vanuit een van onze docenten gelijk veel meer dan dat en is het ineens een concrete lead. Als eerste touch point screen jij binnenkomende communicatie. De ene keer beantwoord jij inhoudelijke vragen over ons platform. De andere keer begeleid je de verkoop van een licentie. Deze afwisseling houdt het niet alleen fris en spannend, maar zorgt er ook voor dat jij ons product van binnen en buiten leert kennen.   
  💯 Jij maakt ons beter. Binnen een kleine scale-up is jouw job altijd meer dan het lijkt. Je zult dan ook vanzelf dingen tegenkomen waarvan je denkt 'huh, dat kan toch ook zo!'. Yes, dat kan het zeker. En ons lijkt het super tof, als jij daarmee aan de slag gaat!

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zelfstandige rol met veel impact en veelbelovende (door)groeimogelijkheden.
  • Een mooie salaris tussen de 2500-2800 euro.
  • De kans om je te ontwikkelen richting Customer Success Manager, of juist meer richting de sales kant - wat jou past!
  • Een parel van een werkplek in Den Haag; goed verborgen, maar top bereikbaar naast de snelweg en treinstation.
  • Genoeg te kiezen aan drankjes, snacks en dagelijks een verzorgde lunch, leuke borrels en teamuitjes.
  • Vergoeding van je reiskosten, uiteraard.
  • Een Macbook en telefoon - dat wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen!


  Wil je meer weten? Voel je vrij om onze Talent Manager Kelly jouw vraag te sturen via Whatsapp op het nummer 06 50 60 57 63. Of solliciteer direct door simpelweg jouw Linkedin profiel te appen. :-)