Head of Growth

 • Marketing
 • Den Haag, Nederland

Head of Growth

Omschrijving

Op een verborgen hotspot in Den Haag, vind je onze echte happy place in het kantoor van Q42. Hier komen de developers via de glijbaan naar beneden en vliegen de ping-pong ballen om je oren. Hier verzorgt Trudy iedere dag uitgebreid onze lunch en proosten wij op het weekend in het old-school bruine mini-café. Dit is ook de plek waar CEO Janneke Plaisier en CTO Kars Veling bouwen aan LessonUp - dé toekomst van het onderwijs.
Met weer een nieuwe investering op zak, het vertrouwen van 60.000 docenten en de enorme groei van ons platform, zijn we nu op zoek naar een Head of Marketing voor het verder uitrollen van onze toekomstplannen. Onze ideale Head of Marketing wordt een key player binnen LessonUp en zal ons helpen met het ontketenen van het enorme potentieel van onze huidige en toekomstige gebruikers van ons platform. Je bent in charge van het opzetten van de marketing strategie die past bij ons product en je zult een belangrijke rol spelen binnen onze internationale uitbreiding. Je blinkt uit in strategisch inzicht, maar wisselt dit graag af met de operationele kant. Dit geeft jou de ideale balans om al je creativiteit en passie in kwijt te kunnen.


Jouw dagelijkse kost

🌐 Jij laat ons groeien. Tot aan de landsgrenzen en daar voorbij. Je hebt ervaring met het internationaal uitrollen van een product of bedrijf. Je verdiept je in onze markt en product en ziet precies voor je hoe en waar naartoe LessonUp gaat groeien.

  🚀Het opzetten en uitrollen van de ideale marketingmix. Als Head of Marketing is het jouw rol om een strategie te ontwikkelen voor alle marketing kanalen. Je denkt na over een ideale mix van Owned (SEO, social), Paid (Display, Affiliate, Adwords) en Earned Media (eigen content & blogs). Als Marketing Guru kun jij ons precies vertellen wat wel of niet zal werken voor onze customer lifecycle, waar je een onderscheid maakt tussen onze twee klantdoelgroepen: de scholen en de content zijde.

  📉 It's all about data. Jouw growth-mindset en sterk ontwikkelde analytische skills zorgen er uiteraard voor dat je een data-geek bent. Jij gebruikt de performance data van campagnes en de resultaten van je A/B testen voor het verkrijgen van insights, die je dan weer omzet in acties om de huidige strategie en uitvoering de optimaliseren.  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zelfstandige rol met mega veel impact en veelbelovende (door)groeimogelijkheden
  • Een mooi salaris , afhankelijk van jouw ervaring
  • De kans om jouw eigen strategie rondom marketing op te zetten en uit te rollen
  • Met als next step voor de toekomst: het opzetten van jouw eigen team van specialisten
  • Een parel van een werkplek in Den Haag; goed verborgen, maar toch ook top bereikbaar naast de snelweg en dichtbij een treinstation.
  • Genoeg te kiezen aan drankjes, snacks en dagelijks een verzorgde lunch en leuke borrels en teamuitjes
  • “Shared Wheels” - om van A naar B te komen. Leuk voor ons én voor het milieu.
  • Een Macbook en telefoon, plus andere tools die nodig zijn om je werk goed te doen

  Vereisten

  Wat jou anders maakt
  Bij LessonUp willen we niet alleen groot worden - we willen ook waarde toevoegen. We leveren dan ook graag kwaliteit. Aan het onderwijs, aan de wereld - you name it. We hebben een hecht team, met een passie voor het product en de impact die we kunnen maken. We zoeken dan ook een Head of Marketing die hierin zijn footprint wil achterlaten - dat maakt jou uiteindelijk de ideale kandidaat.


  Wil je meer weten?
  Mail, bel of Whatsapp Kelly Rapmund, zij vertelt je graag alles over LessonUp en deze mooie uitdaging! 06 50 60 57 63 of jobs@lessonup.com

  p.s. voor alle lieve recruiters en andere partijen die ons willen helpen; we gaan al goed, dus bellen is niet nodig! :-)